dimecres, 9 de maig del 2007

2a etapa: la més.....dura (?)

He aquí, "el meu bitllet d'avió", ara entendreu perquè ho fico en "cometes":



Explico:

-la columna de l'esquerra, són els bitllets d'anada (BCN-París, París-Santiago de Chile, Santiago de Chile-Mendoza) Quantes putes escaleres!

-la columna de la dreta són els bitllets de tornada, que serà segurament el 2 de novembre, i el recorregut és el mateix però a la inversa.

-Aquí ve la qüestió, per a què són els tres últims bitllets disposats en fila? Ni puta idea, tan sols sé que els qe de guardar molt molt bé per si m'els demanen al Airport. A dos hi diu Passenger receipt i a l'altre hi diu Cupón cargos, si algú em vol aclarir aquest dilema de la humanitat (bé, diguem-ne Dilema de l'Aida) que m'ho expliqui si us plau, li ho agrairé molt. És pura curiositat.

Resumint, la data i hora oficials de la meva marxa cap a l'altre continent és :

Dijous 31 de Maig de 2007, a les 20:35 hores des de l'aeroport del Prat,
destinació Mendoza (Argentina)
(Això ho fico per si em voleu fer una festeta de despedida a la porta d'embarcament, llagrimetes, mocadors blancs, ja sabeu....)


Ara ja està, si o si, siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!

A, estimats usuaris de la xarxa, algú em pot dir si Air France es puntuaaaaaaaaaaal amb els seus vols? És de vital existència!!

Gràcies per aguantar-me!

Mua!



5 comentaris:

folguereta ha dit...

Ei enhorabona pel dietari, ara sí que podrem estar al corrent de la teua estada a l'Argentina.

Que et vagi molt i molt bé!! i si hi ha festa de despedida, ja m'invitareu...

Salut i t'agrego al meu dietari..

gretel ha dit...

Merci home! com veus ja m'he pres la llibertat de posar-te a la meva zona de links! Espero que m'en fiqueu molt de comentaris quan siga allí ee? tu i altres! un petonàsss!!

Anònim ha dit...

nenaaaa!!!que ara ja es del tot cert!!!!que ta pires a argenitna!!!!oleeeeeeeeeeeee
que guays...
nose..jo a principis de septembre tornu a andorra...asixi que....abans danar..ma truqueu i os explico aviam com va lo del tema del pis, okiss¿?¿?
ens veiem a andorra!!!!!:):):
per cert!!tiaaa, son les festes de badalona!!:):)juju.nuria

Anònim ha dit...

Aidetaaa!!
L'altre dia ens vam veure x festa major al fito (te'n recordes?) Sóc la laura ("la claramunt") jeje. Wno k he llegit x aki ke te'n vas el 31..xsi no ens veiem abans (a no ser k hi hagi un concert d'Obrint Pas xki a prop, llavors sgur k si ;P) vull desitjarte tota la sort del món en aquesta etapa de la vida k promet ser molt gratificant! encara k la majoria d gent digui kestas boja, jo penso k ja se t'escau, pq sempre has sigut única, imprevisible, sempre apunt per fer coses,...
weno, no m'enrollo més. REs, k ets una tia d PM i k espero k et vagi molt bé x akell país i avere si kuan tornes mos ansenyes a parlar argentinO.

Bon viatge! Ciao Boludaa

Anònim ha dit...

prima!
he descobert com es fa axo per escriure...

argentina...

et desitjo el milloR!primer em va sobtar un munTON.. pero despres.. hi penses i.. OSTRAS!! pq no??
animo!!

et podre venir a veure?????


MUA MUA MUA**

cuidat craK!