divendres, 5 d’octubre del 2007

Ja sóc a Mendoza!

Bé, després de 3 mesos passant fred, aguantant l'idiotesa dels turistes i cansada de tot, ja s'ha acabat la temporada d'esquí a Las Leñas! Bieeeeeeeeeeeeeeeeeen!

Cansades de tot, ens hem dirigit a la Ciutat de Mendoza, on ara ja és primavera i podem anar amb pantalona curts i espardenyes! Sí, fora les botes d'esquí, els guants, el corrito, el casc i tot! I totalment de relax perquè ara estem de vacances!

Unes vacances merescudes, e?! Us explico: jo vaig acabar sent responsable i encargada d'un kiosko (a part de diaris s'hi ven de tot) per on hi passava molta gent i tenia molta fenya. L'horari era de 13.00 a 21.00 i m'anava perfecte perquè, al matí, podia esquiar tot el p... dia i poder entrenar per entrar al curset de monitora. Una té contactes i li donaven classes gratix de tècnica (hehehe!!) i així la nena va empeçar a saber esquiar.

Total, que aquesta etapa m'ha ajudat moltíssim a treballar (i dur, ja que no vaig tenir un sol dia de festa a la setmana durant 3 mesos i mig) i, malgrat els cuartos, que quan torna seràn pocs, l'experiència que m'han donat i la gent que, per fi, m'ha ensenyat a esquiar per a que al juny aprova d'una vegada per totes la part tècnica (la baixada d'esquí) i....si m'animo....d'aquí un any estaré fent el de pistera/socorrista!

Au va, xente, que ja queda poc per a que em pugueu veure!

UN petonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas enorme, ara que ja estoc més a aprop, ja se us troba a faltar una miqueta...

Mua!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

primaaaaaaaaaaaa!!
primavera??
q raro sona això..
aqui ja comença a fer fresqueta, samarretes de maniga llarga i les xancles guardades a l'armari...

amb ganes de veuret i de que expliquis tot el que has viscut!!
MUA*

Anònim ha dit...

aidetaaa!!
aviat cap aki!!
kines ganes tinc de veure't! no t'eskrik mails pk ya nose si els podràs llegir!!
aki ya saps ke t'esperem amb els braços oberts!
fins aviat...molt aviat!!!
1petonas!!

Anònim ha dit...

ei ke sok la pili!!
kuidat solet!! fins aviat!!