diumenge, 22 de juliol del 2007

BON DIA PEL DEMATÍ!! (1 meset)

Hola que tal?

Quants dies ee? Avui fa 1 meset que estic treballant a Las Leñas!!


És una gran experiència, ja han pasat coses, diversions, asados i (algunes) males cares, però he fet 4 fotos i vídeos per poder-vos ensenyar una mica com estic aquí. No són gens sèrios, però bueno, jo tampoc ho sóc, així que.....





Aquest és el famós Cerro Leñas (4.350m), com podeu apreciar, es veu totalment com la palca de terra s'alça sobre el no res, deixant al descobert aquest pic tant bonic, ala punta de dalt de tot, té una pedra en forma de pilota de futbol.

És necessari accedir amb raquetes (estiu)/grampons (hivern), l'esquipació adeqüada de roba i cordes (depèn si pujes per la cara O o la cara E). Des de dalt de tot es veu una panoràmica excel·lent de tota la serralada dels Andes, perciosa! Aquesta foto es del mes de juny, quan encara no havia nevat massa, ara està tot blanc el pic.

(KIT KAT): Total, ara anava a penjar els vídeos, pero la puta censura (teoricament per pàgines porno) del ciber no em deixa entrar al Youtube per penjar-los, quina putada!!! Ja descobriré com fer-ho...kony!

molts petons a tots, fins a la pròxima!




2 comentaris:

Anònim ha dit...

ostrasssss!
nomes mirant les fotos venen ganes de neu...
aqui fa una calorrrr!!
espero que estiguis aprofitant cada segon al màxim!!
un petonas desde terres segarrenques!!

MUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA*

Anònim ha dit...

hola aideta!
que be t'ho passes per la muntanyeta, millor muntanyassa.
esperem que estiguis molt be.
una abraçada!